Poti tunde si tu exact la fel

by Adrian Niculescu

In acest video Adrian iti explica pas cu pas cum a fost realizata aceasta tunsoare, si vei vedea ca se poate purta in 2 feluri.

Cumpara si aplica imediat.

Durata acestui video: 59 Minute

Acest tip de program este UNIC in Romania. Fii diferit fata de restul...

Ce avantaje ai cumparand acest video ?

Z

Banii investiti in video

Gandeste-te ca investesti 25 de lei in aceasta tunsoare. O aplica prima oara si tunzi primul client. Acest client iti recupereaza investitia facuta. Dupa care totul este profit PE VIATA

Z

Acces de oriunde. Play-Pauza

Oriunde esti, scoti telefonul/tableta si incepi sa faci pe pasi. Pui pe pauza, executi, revi la tunsoare, continui. Astfe incat faci pas cu pas. Acces ai pe viata, de oriunde.

Despre Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Adrian Niculescu

Profesor

Urmarit de sute de mii de persoane pe Facebook , Instagram si Youtube, Adrian Niculescu este recunoscut pentru felul in care explica si pentru faptul ca nu ascunde niciun secret. El nu mai lucreaza in salon, nu are nici-un interes sa ascunda informatie.

Cu peste 14 ani de experienta, lantul de frizerii "Frizeria Bucuresti" si Academia de Hairstyling ce ii poarta numele, Adrian Niculescu vine cu o propunere unica in Romania. Aceea de a invata cat mai multe persoane aceasta arta, atat la academie cat si Online.

Gandeste-te ca dupa prima tunsoare, deja ti-ai scos investitia in acest video.


Important Acest site utilizează module cookie care pot conține informații despre vizitatori. Continuând să răsfoiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.