A fost, din toate timpurile, etalonul de aur al frumusetii clasice si a incoronat cu gloria sa o intreaga galaxie de vedete. Blondul, insa, a avut parte, si el, de propria sa revolutie. Pe toate tonurile.

MEREU MITIC, blondul va proiecteaza in plina lumina, desi, paradoxal, nu va fi niciodata la fel de stralucitor ca un par inchis la culoare… Blondul angelic sau fatal, de la Marilyn si Bardot la Sharon Stone, de la Deneuve la Madonna, a fost, intotdeauna, simbolul unei anumite imagini a feminitatii, uneori atat de defaimata. Astazi, el se declina intr-o infinitate de nuante subtile, de la caramel…

	blonde, coafor, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, salon coafor, stilist l’oreal

Blondul bebe se preteaza tenurilor diafane, pielii deschise. El ii confera fetei ceva din fragilitatea copilariei, evoca plaja si soarele.

O prea mare luminozitate poate face ca tenul si privirea sa devina terne. Ea este total interzisa pielii foarte mate.
Blonda ca graul – da, cu conditia de a se porni de la baze luminoase si de a amesteca tonalitatile cu perieri personalizate.
Trecerea la nuante calde – blondul inchis auriu, caramel, aluna, miere – si mai ales la tonalitati mai contrastante, schimba cu adevarat situatia, ramanand, intotdeauna, cu unul, doua tonuri mai deschis sau mai inchis decat baza.

Blondele nordice, autentice, sunt mai curand in tonuri pastelate, pe cand cele „false” au o tendinta de sofisticare si mizeaza pe alb si negru.

PAREREA LUI BERNARD FRIBOULET
Astazi, femeile refuza constrangerile prea apasatoare si nu mai vor sa fie sclavele intalnirilor obligatorii cu stilistul, din cauza radacinilor vizibile. Solutia? Trecerea la culoarea mierii sau la blond venetian care, paradoxal, pun in evidenta tenul, il pun in valoare si ii confera un aer de tinerete.

Call Now Button