Brunetele sunt, acum mai mult ca oricand, puse in valoare. Ele isi pot permite orice si au frumusetea de partea lor.

NEGRUL CORB CU REFLEXE ALBASTRUI – este recomandat daca exista deja o baza mai inchisa, sublimeaza ochii de culoare deschisa si se acorda de minune cu tenurile mate.

adrian niculescu, coafor, coafor bucurestiu, curs acreditat, curs colorimetrie, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, par saten, salon coafor, scoala coafor

Ce personalitate!
O culoare puternica, ce convine tuturor tunsorilor, dar care este, in mod deosebit, pusa in valoare in versiune stilizata, extrem de conturata. Carourile de orice fel i se potrivesc de minune.

Infrumusetarea culorii brune
Negrul-brun si negrul ciocolatiu cu tente aurii pun in valoare tenurile pale.
Tentele de negru cenusiu si negru-aramiu diminueaza cu un ton roseata tenului.

O satena poate deveni o frumoasa bruneta, dar daca parul este deschis la culoare, va fi greu de „sarit” peste toata gama cromatica. O unda de fire mai deschise ii va conferi transparenta.

 

 

SFATUL STILISTULUI
O culoare ce se afla, cu siguranta, in crestere de popularitate; brunetele stralucesc puternic… in toate sensurile cuvantului: pentru ele a fost inventatefectul de oglinda.

Riscuri: sa devina, pe termen lung, anosta.
Pentru infrumusetarea culorii brune, intre doua vopsiri – toata gama de sapoane de repigmentare ii vor da vigoarea si profunzimea.

Call Now Button