DUPA    SAMPONARE

 

    O mica pauza inainte de uscare corecteaza  efectele distrugatoare  ale apei calcaroase: cea mai buna metoda de a-i da  binemeritata  stralucire!

  Infrumusetare… pe lungime

    Balsamurile  sunt un adevarat cadou  pentru parul lung.Acestea stiu,in acelasi timp,sa hraneasca  varfurile si sa aduca solutii…stralucitoare.Fiind  agenti foarte speciali ,nu trebuie utilizati la radacina ,unde samponul  si-a facu deja treaba ,incarcand  astfel  inutil pielea capului.

Navigand printre formule si texturi ,vom alege  balsamul  in functie de nevoile de moment  si de timpul  de care dispunem .

masca de par

Lotiune sau spray ,ele joaca un rol in descurcarea  parului,actionand asupra  proprietatilor  electrostatice  ale fibrei capilare:incarcate  egal ,firele  de par  se vor aseza unul peste altul .

Varianta spuma : pentru o mai buna repartizare ,puneti-o direct  pe pieptene ,apoi descurcati  parul.

Varianta masca: e rasfatul absolut,fiind favorita  podoabei capilare ,careia ii reda starea de bine ,cu conditia sa avem ceva timp la dispozitie.

Textura nu trebuie sa fie prea lichida –altfel ,avem impresia  ca nu ingrijeste –dar nici  sa nu ingreuneze  firul de par.Timpul de repaus …tine de cultura .In functie de tara ,de obiceiurile  locale ,se poate merge  de la cateva minute pana la … oricat vrem.

Sfatul stilistului :

Balsamul dupa samponare este de neocolit.Chiar daca sunteti grabite  si  nu aveti timp  sa-l lasati sa actioneze ,e mai bine sa il aplicati ,clatind imediat,decat deloc!

  Un secret: prosopul cald si umed va amplifica  efectul benefic  al substantelor  active din balsam .Dupa indepartarea  prosopului,mai asteptati inca 10 minute  inainte sa clatiti.

Call Now Button