Mini Interviu Pintilie Mary – Administratora Grupului de Facebook Coafeze de Pretutindeni

LOGO-SLOGAN

I-am oferit acces Gratuit pe platforma cursului nostru ONLINE de Hairstyling – dupa o perioada buna de timp i-am pus cateva intrebari Mariei…

StilistulTau.ro : Buna Mary – pentru inceput spune-ne cu ce te ocupi si ce vechime ai ?

P.M : Sunt stilista de peste 20 de ani

StilistulTau.ro : Stim ca ai unul dintre cele mai mari grupuri de pe facebook dedicat coafezelor de pretutindeni, de ce ai pornit acest grup ?

P.M : Din dragoste pentu meseria mea care este si un Hobbyu pentu mine din dorinta de a stii de a cunoste si de afii in trend de a darui dein ex perienta mea acolo unde se cere
StilistulTau.ro : Prin colaborarea cu noi , ai primit accesul la Cursul Online De hairstyling al lui Adrian Niculescu : Cum ti se pare ideea ( in primul rand) / Cum ti se pare structurat / Ce ai mai imbunatati la el? / Ce parere ai despre informatia din acest curs / Cum te simti la tine la salon dupa ce ai terminat acest curs ?

P.M : Este foarte bine structurat si explicit Adrian Niculescu stie sa puncteze o bogata baza in meseria noastra.

StilistulTau.ro : Pretul intreg este de 700 ron / crezi ca merita banii ?

P.M. Exista o baza de informatie pe aceasta platforma care chiar isi merita bani
StilistulTau.ro :. Daca nu ai experienta DELOC in acest domeniu dar iti place foarte mult – crezi ca e indicat acest curs ?

P.M. Chiar daca am peste 20 de ani am avut de invatat multe de la Adrian Niculescu si aceste lucruri le-am pus in aplicatie in salonul meu … O viata invatam daca suntem indragostiti de frumoasa meserie si daca vrem ca sa facem din ea opasiune nu numai o afacere
StilistulTau.ro : Un sfat pentru cei care stiu de cursul nostru online dar inca sunt pe ganduri . Sa il cumpere / sa nu-l cumpere?

P.M. Imi place sa stiu si sa incerc tot ce e nou .. si chiar ma bucur cind pot sa reimprospatez cunostintele mele chiar si cu un curs de incepatori – asa ca nici o arta nu e posibila fara exercitu iar exercitiul e mama invataturi.

Curs Coafor Online Adrian Niculescu

 

Multumim Mary Coafeze de Pretutindeni

Curs Coafor Online

Call Now Button