Mini Interviu Pintilie Mary – Administratora Grupului de Facebook Coafeze de Pretutindeni

LOGO-SLOGAN

I-am oferit acces Gratuit pe platforma cursului nostru ONLINE de Hairstyling – dupa o perioada buna de timp i-am pus cateva intrebari Mariei…

StilistulTau.ro : Buna Mary – pentru inceput spune-ne cu ce te ocupi si ce vechime ai ?

P.M : Sunt stilista de peste 20 de ani

StilistulTau.ro : Stim ca ai unul dintre cele mai mari grupuri de pe facebook dedicat coafezelor de pretutindeni, de ce ai pornit acest grup ?

P.M : Din dragoste pentu meseria mea care este si un Hobbyu pentu mine din dorinta de a stii de a cunoste si de afii in trend de a darui dein ex perienta mea acolo unde se cere
StilistulTau.ro : Prin colaborarea cu noi , ai primit accesul la Cursul Online De hairstyling al lui Adrian Niculescu : Cum ti se pare ideea ( in primul rand) / Cum ti se pare structurat / Ce ai mai imbunatati la el? / Ce parere ai despre informatia din acest curs / Cum te simti la tine la salon dupa ce ai terminat acest curs ?

P.M : Este foarte bine structurat si explicit Adrian Niculescu stie sa puncteze o bogata baza in meseria noastra.

StilistulTau.ro : Pretul intreg este de 700 ron / crezi ca merita banii ?

P.M. Exista o baza de informatie pe aceasta platforma care chiar isi merita bani
StilistulTau.ro :. Daca nu ai experienta DELOC in acest domeniu dar iti place foarte mult – crezi ca e indicat acest curs ?

P.M. Chiar daca am peste 20 de ani am avut de invatat multe de la Adrian Niculescu si aceste lucruri le-am pus in aplicatie in salonul meu … O viata invatam daca suntem indragostiti de frumoasa meserie si daca vrem ca sa facem din ea opasiune nu numai o afacere
StilistulTau.ro : Un sfat pentru cei care stiu de cursul nostru online dar inca sunt pe ganduri . Sa il cumpere / sa nu-l cumpere?

P.M. Imi place sa stiu si sa incerc tot ce e nou .. si chiar ma bucur cind pot sa reimprospatez cunostintele mele chiar si cu un curs de incepatori – asa ca nici o arta nu e posibila fara exercitu iar exercitiul e mama invataturi.

Curs Coafor Online Adrian Niculescu

 

Multumim Mary Coafeze de Pretutindeni

Curs Coafor Online


Important Acest site utilizează module cookie care pot conține informații despre vizitatori. Continuând să răsfoiți acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor noastre.