Vopsirea parului este, astazi, absolut fireasca… Dovada? Aproape 70% dintre femei au recurs la ea, in timp ce o noua generatie de produse fac sa dispara reticentele, una cate una, prin integrarea sistematica a valentelor de tratament in formulele lor.

curs acredeitat, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, foarfeca tuns, salon coafor, scoala coafor, stilist l’oreal

 

JOS CU UNIFORMIZAREA!
Da, mai mult ca oricand, vrem culoare! Dar o culoare care sa se contopeasca armonios cu tonalitatea naturala si, mai ales, care sa nu mai fie uniforma… Gata cu efectul de casca, la cos cu monocromia: se creeaza contraste, pentru a putea retine mai bine lumina, pentru a jongla cu reflexele si a crea iluzia volumelor. Nu numai ca dispunem de palete incredibil de bogate – dar stilistii nu mai ezita sa creeze compozitii care fac apel la combinatii inedite de culori pentru a crea un natural perfect…

O abordare extrem de tehnica si care demonstreaza ca vopsirea ramane gestul profesional prin excelenta. Ceea ce nu inseamna ca jumatate din vopsiri nu se fac acasa… Dar un stilisti isi pune intotdeauna amprenta, tenta sa personala, pentru o culoare pe masura.

 

PAREREA SPECIALISTULUI RUDOLPHE
Unica, asemenea unei amprente digitale… o culoare este alcaturita dintr-o mie de culori. Cum sa alegi cand, in fiecare paleta, exista sute de posibilitati? Testul absolut: o culoare reusita trebuie sa fie frumoasa nu numai intr-o lumina agreabila, ci si dimineata, cand ne vedem in oglinda, cu periuta de dinti in gura! Nimic mai potrivit pentru a afla daca va pune in valoare sau va „stinge”.

 

UN NIVEL DE TRATAMENT NICIODATA ATINS
Actul de vipsire este, astazi, cu certitudine, un act de tratament. Dincolo de acoperirea parului alb si de obtinerea culorii dorite – i se cere sa integreze aceasta dimensiune prin ameliorarea fibrei capilare. Ne indreptam spre un confort din ce in ce mai mare, cu formule din ce in ce mai blande, cu miros placut si care, mai ales, trateaza parul. Paradoxal, multe femei descopera, a doua zi dupa vopsire, o textura si o stralucire exceptionale!

Call Now Button