Balsamul de par este un „must” dupa samponare. Pentru un par frumos, hidratant, sanatos si stralucitor se recomanda folosirea balsamului de par dupa fiecare spalare. Cum alegem balsamul de par?Tipsuri.Inainte de a alege balsamul trebuie intai sa stii ce fel de par ai. Par gras, sensibil care se rupe usor?Par care nu are stralucire, se rupe, cade si il mai si vopsesti des? Pentru fiecare tip de par exista samponul potrivit, balsamul potrivit si masca de par potrivita.Aici am scris despre cum ne ingrijim parul iarna dar ingrijirea parului se face in orice anotimp. Balsamul de par pentru tine poate fi:

Balsam pentru par uscat  care trebuie aplicat dupa fiecare spalare pentru a ii reda  parului flexibilitatea, stralucirea si sanatatea.Este bogat in substante nutritive si vitamine, are componente active de refacere si intarire a parului. Daca firul de par este uscat mai spre varfuri se recomanda sa insisti mai mult acolo cand il aplici.
 
Balsam pentru par vopsit sau permanentat are rolul de a  regenera parul tratat chimic si deterioriat dar dand si stralucire culorii.
 detoxifiere par
Balsam pentru par degradat este necesar l in tratamentul si prevenirea despicarii firului de par.Restructureaza, ajuta la crestere, hidrateaza foarte bine firul de par.
Balsam pentru volum  trebuie aplicat daca ai un par slabit, subtire, care si-a pierdut vigoarea.Ii va conferi putere si volum inca de la prima aplicare.
Balsamul cu efect de netezire daca ai un par  par rebel care se increteste repede  va emolia parul astfel incat il vei descurca mai usor si va fi fin ca matasea.
Balsamul cu protectie solara este recomandat mai ales vara cand soarele arde puternic iar  firele de par sunt foarte sensibile la razele puternice. Este recomandat de folosit pana toamna cand soarele isi pierde din putere.
 
Balsam “leave in”, nu necesita clatire  si are rolul de a actiona asupra firului de par hidratand zonele deteriorate si aplicand o protectie suplimentara. Se recomanda aplicarea lui pe parut curat si se lasa sa actioneze pana la urmatoarea spalare.
Balsamul nu trebuie sa lipseasca din trusa de ingrijire a parului. Este ajutorul vostru atunci cand parul o ia razna, incepe sa cada, sta prea rebel si simti ca nu il mai poti tine sub control.
Call Now Button