Sarbatorile bat la usa iar tinuta si modelul de coafura trebuie sa le avem deja alese.Anul acesta de Craciun se poarta coafurile simple, indraznete dar un acelasi timp si elegante.Se poarta accesoriile in par precum flori, bentite, margele. Fie ca alegi sa iti petreci Craciunul cu prietenii la munte , in familie sau la un restaurant, coafura cu care nu vei da gres sunt impletiturile.

impletituri craciun 2014Impletiturile sunt mereu la moda si mereu elegante. Vedetele de la Hollywood adopta astfel de coafuri. Avantajul coafurilor cu impletituri este ca rezista pana dimineata.

Cocurile lejere mereu la moda

Cocurile nu se vor demoda niciodata. Elegant, perfect mereu potrivit pentru petreceri, cocul este alegerea ideala pentru Craciunul de anul acesta.O adevarata doamna alege pentru petrecerea de Craciun un coc cu volum dar prins lejer in clame minuscule de culoarea parului. Daca peste coc alegeti aplicarea unui spray de stralucire veti starni invidie si veti intoarce capul multor doamne de la petrecere.

cocBuclele lejere sunt si ele la moda anul acesta de Craciun.Alege o coafura naturala , simpla care   te va face speciala si vei atrage multe priviri.

bucle lejereCoafuri de Revelion si tendintele pentru petrecerea de sfarsit de an citim maine!

Call Now Button