Parul este „accesoriul” cel mai usor de purtat corect si cel mai usor de intretinut. Un par sanatos, hidratat si ingrijit este mereu o buna carte de vizita.

 Hidratarea , secretul unui par ingrijit

iarna par

Hidratarea este secretul unui par ingrijit iar acest lucru se poate face doar aplicand o masca cu proprietati nutritive saptamanal. Recomandarea noastra este masca cu ulei de masline deoarece hidrateaza foarte bine si face firul de par matasos. Daca masca este recomandata sa fie pusa o singura data pe saptamana, balsamul de par este un „must to have” . Iarna este recomandat pentru ca este foarte bun balsamul pentru par uscat deoarece  previne despicarea firelor de par si electrizarea. Balsamul de par are rolul de a hidrata, regenera si de a preveni ruperea firelor de par si il face usor de pieptanat.

Un par ingrijit bine iarna porneste de la spalat si modul de spalare. Iarna se recomanda sa periati parul inainte sa spalare astfel se va indeparta o parte din impuritati , masati scalpul pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si clatiti bine pentru a indeparta corect samponul.Foarte important este sa lasati parul sa se usuce natural si se recomanda ca pe timpul iernii sa utilizati mai usor foehnul si sa nu periati parul cand este ud. Parul umed este fragil, se rupe usor .

Taiati varfurile mai des

In sezonul rece trebuiesc taiate varfurile mai des. Nu uita asta sa treci pe la stilistul tau pentru a iti tunde varfurile cat trebuie si cum treburile. O vizita pe la stilistul tau te poate ajuta cum sa iti pastrezi parul sanatos in perioada frigului.

Voi cum va ingrijiti parul iarna?

Call Now Button