EFECT     DE   VOLUM

    Reteta tonica  pentru toate cele care se plang  ca au un par  cu firul prea subtire  si neted ,cu tendinta de ingrasare  si care n-au decat o singura dorinta :un pic de volum  in plus!

 

par cu volum

1.Dupa balsamul de descalcire (pe care aveti grija sa il folositi doar la varfuri ,pentru a nu risca ingrasarea radacinilor),urmeaza spuma de volum,aplicata cu pieptenul ,suvita cu suvita,reluand  pe suvitele  cele mai lungi –fara a exagera ,insa,pentru ca ar avea  efect exact opus  celui dorit.

2. Pentru a reusi  despratirea naturala a firelor de par ,la radacina :capul in jos  si folositi  renumita tactica  a uscarii  parului incepand de la ceafa ,ceea ce antreneaza parul  in sens invers  sensului de crestere .Trei miscari : cu capul in jos ,se plimba  uscatorul  de par de la baza gatului  spre crestetul  capului.Se reincepe  aceeasi manevra de la stanga spre dreapta ,pentru a contracara  sensul de implantare a firelor  de par si pentru a-i conferi  parului  mai mult  volum.Pe urma  se scutura  capul in mod energic ,trimitand aerul  in toate directiile.

3. Completati-va opera  cu ajutorul feonului,dupa ce ati  pulverizat  cu un spray pentru volum.Luati suvite mari ,tineti-le  in sus ,in aer,si uscati.

Sfatul  lui  Jean Marc Maniatis:

    In nici un caz  nu frecati parul  care,odata ce a fost  udat  si este incurcat ,devine imposibil de  pieptanat.Parul trebuie sa fie uscat in proportie de 70 % inainte de a fi  expus  la uscatorul de par:lasati parul   sa se odihneasca ,acoperit cu un prosop din frotir ,ceea ce este  preferabil  fata de  pre-uscare ,evitand traumatismul  actiunii  uscatorului  prea fierbinte  pe parul imbibat  de apa.Limitati  pe cat se poate durata  de expunere  la actiunea  uscatorului de par  care ,in ciuda  tuturor ideilor care circula ,are ca rezultat  scaderea  volumului!

Call Now Button