USCATORUL  CARE STIE SI SA INTINDA 

 Daca ai chef  sa pui ordine in parul ravasit…ca prin miracol,de ce nu?

Demonstratie in trei timpi si trei miscari!

1.Disciplinarea unei podoabe  capilare  cam rebela –nimic mai simplu!Incepeti  prin a  va pieptana  parul ud ,pentru a repartiza balsamul de intindere,care va va ajuta  sa obtineti  efectul dorit,conferind  in acelasi timp  si stralucire .

indreptat parul

2. Stergeti  cu  un prosop ,pentru a indeparta  cat se poate  de mult din umiditate,dupa care faceti o pre-uscare cu foenul.Puteti  si sa presati cu degetele,pentru a continua  sa va domesticiti parul ,pornind de la radacina  si mergand  spre varfuri.Aplicati pe palma  si cateva  picaturi cu serum (pentru intindere ,cate 3-10 picaturi,in functie de lungimea  parului) inainte de a va piepatana din nou.

3.Uscati periind cu o perie plata ,de sus in jos ,de la radacina spre varful firului.Luati pe perie cate o suvita,cu firele  spre exterior ,si coborati  in lungul lor ca un ”fier de calcat”,cu jetul  uscatorului orientat in jos .Efectul obtinut  ramane foarte natural .

Sfatul stilistului:

    Pentru a mentine efectul de intindere ,chiar daca  buletinul meteo  prevede precipitatii ,puteti vaporiza  un produs anti-umiditate,garantat hidrofob.

  Stiati ca …?

    Operatiunea de ”brushing” este ,in limbaj stiintific  actiunea de a exercita o tractiune asupra parului ud.Astfel  se  modifica  legaturile saline si hidrogenate ,provocandu-se o alunecare  si o intindere temporara  a lanturilor  de cheratina.   

Call Now Button