Cursuri Frizerie Bucuresti,

Te salut, dupa extrem de multe cereri pentru un curs de frizer ne-am hotarat sa lansam si acest modul . L-am structurat foarte bine si ne-am gandit ca mai multe de o luna nu ai ce invata la un astfel de curs daca vrei sa devi un frizer bun.

In frizeria moderna ideea este de natural , tehnici de tunsoare care ofera naturalete si nimic fix. Nu o sa vezi la cursul nostru tuns pe ud si taiat pe drept.  Este o imbinare placuta intre Cursul de Frizerie clasic si Hairstyling.

Cursuri de Frizerie Bucuresti

Curs Frizer Bucuresti

Grupele la acest curs sunt de la maxim 10 persoane si profesorul care este frizer la „ Frizeria Bucuresti“ – se ocupa de fiecare in parte.

Cursuri-Frizerie-Victor-Slav

Cursantii vin cu modele pentru tuns si supravegheati de profesor si indrumati corect – acestia deprind miscarea si prind curaj inca de la prima tunsoare , restul este doar exersare.

Daca iti arata cineva corect de la inceput si se implica pana intelegi nu este nevoie sa faci un curs de frizerie de 4-6 luni – este pierdere de vreme. Unde auzi de cursuri de frizerie cu o durata atat de lunga – intreaba cursanti care au facut acolo cum a fost si ai sa vezi ca  vor spune ca 3-4 luni au facut teorie si tundeau daca apucau… „dar am facut pentru diploma“

Cursuri de Frizerie Bucuresti

Curs Frizer Bucuresti

Ne vin foarte multi cursanti de la alte scoli .

Asadar nu trebuie decat sa ne dai un telefon si sa ne intrebi restul detaliilor

0721.342.227

Cursuri de Frizerie Bucuresti

Curs Frizer Bucuresti

Call Now Button