CURS STILIST

Incep acest articol prin a va spune ca un curs de styliat mai exact Hairstylist este tot ceea ce ti-ai putea dorii daca esti pasionat de act domeniu

Curs Stilist

Se cunoaste faptul ca un frizer nu poate face treaba unui stilist, insa un stilist-hairstylist poate face treaba unui frizer foarte bine.

Daca esti hotarat sa faci un curs de stilist atunci scoala noastra este cea mai buna alegere pe care o poti face. Nu o spunem noi, o spun zecile de cursanti care au terminat la noi acest curs si acum lucreaza ca stilisti.

Cursul de stilist este apreciat ai pe pagina noastra de facebook unde peste 130.000 de fani s-au adunat sa imparta aceasi pasiune. Hairstyiling-ul sau coaforul cum se spune pe la noi.

Asadar daca ai ajuns pe aceasta pagina in timp ce cautai pe google CURS STILIST sau cursuri stilist par sau termenul in engleza de Hairstylist, atunci inseamna ca ai ajuns unde trebuia.

Dupa finalizarea acestui curs de stilist noi iti vom elibera doua diplome. Veii fii specializat in hairstyling (stilist) si cei avea si incadrarea de coafor confirm diplomei acreditate si recunoscute pe care o vei primii de la noi.

Asadar te asteptam la cursuri, ne poti telefona la 0726.737364 , ne potil contacta aici sau pe facebook pe pagina stilistultauFacebook

 

Screen Shot 2016-07-03 at 12.22.24Screen Shot 2016-07-03 at 12.22.24

 

Call Now Button