Parul care straluceste din orice directie?
Este cerinta noastra nr. 1 – si pe buna dreptate: este semnul cel mai evident al bunei calitati a fibrei capilare.

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor, curs coafor online, despre par, matreata VOTATI IMPOTRIVA PARULUI TERN! Parul mat este perceput imediat ca un par in stare proasta: semnul exterior al unei bune calitati a parului este stralucirea!

Nu este doar dovada faptului ca am acordat atentie aspectului si ca avem grija de noi, dar si ca suntem stapani pe modul de utilizare a produselor. Trebuie făcută bine diferenta intre wet-look (un aspect mai curand sintetic, pentru coafurile de scurta durata) si stralucirea naturala. Firul de par este ca un tub, cu solzi mai mult sau mai putin aderenti; cu cat sunt mai departe de radacina firului, cu atat acesti solzi se zburlesc mai taresi parul devine mai putin stralucitor… deoarece aceste mici accidente de suprafata sunt cele care vor impiedica lumina sa se reflecte bine.

SFATUL DERMATOLOGULUI
Complimente pentru suplimente! Vitaminele B5 si B6, aminoacizii sulfurati, acizii grasi esentiali, extractele de uleiuri vegetale: toate acestea dau un imbold pentru cresterea parului… si a unghiilor!

DIETA DE FRUMUSETE
O alimentatie echilibrata (cu aminoacizi, zaharuri, acizi grasi esentiali, vitamine, minerale, oligoelemente) este indispensabila pentru sinteza cheratinei. Regimurile alimentare stricte provoaca frecvent carente in elemente nutritive indispensabile pentru frumusetea parului, in special lipsa de acizi grasi esentiali (prezenti in uleiurile vegetale), de minerale si de vitamine liposolubile. Ceea ce explica de ce, in conditiile unei diete draconice, parul isi pierde stralucirea si devine fragil. Dar si invers, excesul de grasimipoate provoca o supraproductie de sebum.

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor, curs coafor online, despre par, matreata

Lamaia valoroasa
Prin acidul bun al fructului, lamaia asigura o stralucire maxima: efectul de oglinda se datoreaza faptului ca actiunea sa face sa se stranga solzii. In plus, are bunul simt de a elimina (la fel ca otetul) orice urma de calcar adusa de apa, care ar opaciza fibra parului: retetele bunicii raman cele mai reusite!

EFECTUL GLOSS: ca o pelicula!
Se poate apela si la un siretlic, pentru a obtine efectul maxim dintr-o singura miscare: un spray care va crea o aureola deasupra parului, ce va da impresia ca este invelit intr-o aura luminoasa.

Call Now Button