20131221-013503.jpg

Cursuri impletituri-cursuri de impletit parul

As vrea sa lamuresc treaba cu impletiturile speciale si Coafurile speciale. Dupa cum foare bine stiti daca intri in ziua de astazi pe youtube poti vedea mii de videouri cu impletituri.

Nimic nou pana aici-chiar poti invata cateva. Insa ceea ce conteaza cu adevarat nu este asta, ceea ce conteaza este baza in coafurile speciale. Asta inseamna ca trebuie sa recunosti fizionomia fetei, la o fata rotunda ce fel de coafura se potriveste , la o fata alungita ce impletitura o avantajeaza. Cum se ascund agrafele, cum se lucreaza cu buretii, ce produse de styling folosim si cand si de ce…

Echipa StilistulTau – Adrian Niculescu si Scoala de coafor pune accent pe aceste lucruri. Vei invata teoria de baza si primele si cele mai de baza impletituri, dupa care 6 coafuri speciale imbinate cu impletituri complexe.

De la aceste baze si dupa ce vei invata aceste coafuri speciale ti se va deschide apetitul pentru zeci de astfel de creatii. De aici impreuna cu imaginatia ta vei fii surprins/a cat de multe coafuri unice poti crea.

Lucram in grupe de maxim 10 cursanti tocmai pentru a avea timp sa ne ocupam de fiecare cursant in parte- nimeni nu pleaca de la curs pana nu vedem ca a inteles perfect si a memorat .

Cursurile de impletituri – si coafuri speciale le recomandam dupa ce aveti o oarecare cunostinta despre acest lucru.
Asadar daca esti pasionat/a de par, de hairstyling / coafor – acest curs este pentru tine.

Costul unui seminar intens de 3 zile este de 650 ron. Iar daca ai fost cursantul nostru primesti o reducere de 200 Ron

Te asteptam la inscrieri pe facebook-aici pe blog sau telefonic tel:0726.7373.64

Cursuri Impletituri-Curs Impletit Parul

Call Now Button