Poti intreba persoane care au terminat scoli de 3-4 sau 6 luni din Romania si vei vedea ca 90% iti vor raspunde ca nu au invatat mare lucru, au fost multi cursanti, profesorii de acolo nu se implicau, ca sa tunda sau ca sa coafeze cursantii trebuiau sa faca cu randul sau sa se faca intre ei. Foarte multa teorie veche , care nu mai este de actualitate si li se dadeau suportul de curs ( un caiet studentesc gros) pe care trebuiau sa il scrie/studieze singuri acasa.

Screen Shot 2016-07-03 at 12.22.24

Ei bine noi am luat nastere pe baza acestor fapte, nu ne plac si din aceasta cauza am hotarat ca noi sa nu fim asa.

Cursurile noastre de hairstyling dureaza 1 luna si sunt atat de bine structurate incat fiecare cursant Garantat invatat tot ce preda Adrian Niculescu. Suportul de curs este facut in urma experientei in salon a lui Adrian Niculescu- peste 10 ani de practica in saloanele de lux din Bucuresti. Toate acele situatii din salon, de la rautatile din salon pana la trucuri si secrete pe care nu numai ca nu ti le spune nimeni dar nici nu vor sa le aflii cu gandirea ca le furi meseria.

La noi grupele sunt de 10 cursanti special concepute pentru ca Adrian Niculescu sa se ocupe de fiecare in parte si ne asiguram ca fiecare este tratat special si ca intelege tot.

La finalul cursului fiecare cursant primeste acces GRATUIT – pe viata la Platforma Noastra Online. Poate revedea de acasa tot cursul pe care tocmai l-a terminat la noi. Platforma Cursuri Coafor Online

Asadar, da – 1 luna este suficient pentru a pune bazele in aceasta arta. De ce ai pierde 6 luni intr-o scoala unde nu inveti nimic ? Dupa logica noastra baza o poti invata intr-o luna dupa care restul de 5 luni le poti petrece in salon practicand tot ce ai invatat.

Daca nu vrei sa pierzi timpul si esti hotarat sa incepi in aceasta arta. Te asteptam cu drag

Ne poti scrie aici-pe facebook sau ne putem auzi la telefon
0726.7373.64 sau 0721342227

Call Now Button