O IDEE PUTERNICA SI LUDICA – un foc de artificii de tehnicitate, un rosu inchis, tunsoare asimetrica. Punand la interior rosul extrem – din fata se vede doar parul negru si, de indata ce se face legatura intre ele, apare o minunata poveste: „o a doua citire”, intotdeauna. Putem jongla cu acest sistem, chiar si peste 50 de ani, folosind in loc de rosu culoare mierii, de exemplu.

Cu „Reflexion” – imagine emblematica – este ca si cu pantofii Louboutin: haute couture in ceea ce priveste parul, ultra lins, ultra-stralucitor, dar niciodata exagerat, parul prin excelenta, evitand tema efectului oglinda. Culoarea parului este sublimata prin negru si alb. Exista coduri bine stabilite, bine punctate: imagini la limita extaticului: ea are ochii inchisi, o fata dulce, odihnitoare – si-a facut un tratament la par, traieste un moment intens, niciun fel de privire, de contact.

	blonde, coafor, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, salon coafor, stilist l’oreal

EPOCA RITUALURILOR

70% dintre femei au parul vopsit, periat. Nu mai este epoca tunsului, ci aceea a unui par ingrijit, sanatos – lux de tipul Hermes – nu este ostentativ, ci rafinat. Indiferent de tunsoare, un par frumos, plin de volum… Sunt produse potrivite pentru orice tip de par, chiar si pentru cel mai subtire, ajungandu-se pana la nivel de nanotehnologie, specializare extrema; nu este marketing, este ceva placut, se spune o poveste frumoasa, se creeaza o imagine frumoasa – si produsul se vinde.

Care sunt gesturile importante?
Cu game de acest nivel – produse puternice si foarte hranitoare – nu mai este vorba despre un simplu spalat pe cap: ci de un tratament. Luam vitamine timp de o luna? Acelasi lucru este si cu aceste sampoane si balsamuri – de exmplu, daca parul este moale, aceste cure nu trebuie folosite in exces, altfel parul se lasa, va deveni plat, va fi saturat. Sampoanele si balsamurile trebuie schimbate de 2-3 ori pe an – este foarte important – si trebuie alese in functie de tipul de par, de stilul de viata si de mediul in care traim: la Paris, parul se ingrasa mai repede ca pe Coasta de Azur.

Foarte important: inainte de vopsire, hraniti parul – la fel si dupa aceea. Pe moment, vi se poate parea lipsit de importanta, pentru ca va ganditi numai la culoare, dar asta schimba totul. Culoarea se va mentine mai bine, parul va fi mai sanatos, va putea sa o absoarba. Un par degradat nu va prinde la fel de bine la radacina ca si la varfuri.

Hraniti-l! Veti castiga timp, nu va veti trezi cu o culoare terna dupa 15 zile: se va mentine proaspata, stralucitoare!
Daca o femeie vrea sa aiba o culoare frumoasa, ea trebuie sa ia masurile necesare, fiind nevoie de o anumita procedura: nu veti pune la masina de spalat o rochie de la DIOR…

Call Now Button