Parul trebuie detoxifiat asa cum trebuie si corpul tau. Un par sanatos este un par detoxifiat,un par hidratata si bine ingrijit.Cum se poate detoxifia parul?

Detoxifiere inseamna curatarea parului in profunzime

detoxifiere par

Parul nostru are nevie de o curatare in profunzime dupa ce a fost supus pe un timp indelungat la produsele de styling. Curatat in profunzime, spalat bine mai ales la radacina firului de par cu sampoane cat mai naturale care curata bine scalpul si firul de par.Un par sanatos este in primul rand un par curatat in profunzime, detoxifiat.

 

Periaza parul cu grija 

Parul se rupe usor daca nu este pieptanat corespunzator si cu usurinta si de aceea se recomanda folosirea unei perii adecvate care iti va descurca parul usor , nu il va electriza si il va lasa neted si moale.

Deoarece parul are tendinta sa se rupa, se recomanda folosirea unui pieptene sau a unei perii care sa descurce parul cu usurinta, fara sa il electrizeze, lasandu-l neted si moale. Peria este o buna solutie, dupa cum obiceiul de a peria marul inainte de culcare este iar o masura excelenta. Pieptanatul si periatul parului este un pas esential in detoxifierea parului.

Call Now Button