Mi le asum… sau le ascund? Depigmentarea parului, care poate aparea de la treizeci de ani, poate fi acceptata cu placere (unii stilisti o adora!) sau respinsa in totalitate. O veste buna: exista solutii pentru toate situatiile.

Primul fir alb da semnalul… si nu mai vedem decat asta. In realitate, albirea incepe incet, incet, de jur-imprejurul fetei. Pas cu pas, va cuprinde si restul parului, semnaland micsorarea progresiva a activitatii celulelor pigmentare, melanocitele… De fapt, o „greva” a enzimei. Firele albe sunt mai groase decat celelalte, dar au aceeasi durata de viata.

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs acreditat, curs coafor, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, foarfeca de tuns, remedii matreata, scoala coafor, vopsit blond

LE PASTREZ?
Griul este o adevarata minune, rafinamentul in persoana – cu conditia sa il aperi de ingalbenire. Samponari irizate, produse care stiu sa inlature ingalbenirea cu eficienta, pentru a pastra un echilibru subtil intre piper si sare. O tunsoare ultra-stilizata, o modernitate afirmata, hipergrafica si partida e castigata: contrastul este si mi puternic cu un ten tanar.

LE ASCUND?
Vopsirea ton pe ton va nuanta culoarea si va acoperi transparent: le va estompa fara sa le inlature. Se poate face un joc de suvite, pentru ca firele albe sa se piarda intre ele. Vopsirea de oxidare va prelua stafeta cand firele albe vor depasi 50%… cu conditia de a alege o vopsea mai deschisa cu un ton, doua, decat culoarea naturala. Avantaj: indulcirea trasaturilor.

PAREREA COLORISTULUI RUDOLPHE
Firul alb se vede la radacina. Pe lungime, se amesteca in masa de par. De aceea, este suficient sa vopsim numai radacina, lasand varfurile sa-si traiasca viata!

Daca il smulgem? Va creste din nou, tot alb, si exista riscul de a-i rupe ciclul, pierzandu-l definitiv.

Un soc, o emotie puternica pot duce la albirea instantanee a parului. Adevarat, dar tot misterios!

Sase femei din zece isi vopsesc parul si, printre ele, patru din zece o fac pentru a-si acoperi firele albe. Un cuvant dureros, incaruntire, include si aparitia acestor prime fire albe.

Call Now Button