Semi-lung, lung… sau cu extensii – si aici, toate aspectele sunt permise! Trei etape ale naturalului, foarte studiate, pentru a trasa linia…

 

TRIO DE SOC
O fantezie foarte adaptabila, in jurul unui breton si a unei tunsori lungi.

 

adrian niculescu, blonde, coafeza, coafor bucuresti, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, curs hairstyling, despre par, foarfeca stilist, l’oreal, par cret, paris, stilist l’oreal, superblond

 

1. Carlionti: Finetea acestor mici onduleuri vagi dau toata feminitatea acestei tunsori… Se pregateste terenul cu un mousse special pentru bucle si cu o uscare cu feonul cu difuzor, pentru a nu intinde parul, pe care-l frecam cu mana.

2. Prinde-ma: O versiune sic a cozii de cal, purtata mai jos si decalata. Elasticul se ascunde sub o suvita rasucita si fixata cu o agrafa, lasand libera o suvita groasa, intr-o parte.

3. Extensii superstar: Moda anilor ’60, cu breton usor bombat, varfuri filate si intindere absoluta. Totul se obtine (adaugand o lotiune fixatoare) cu ajutorul unei uscari cu feonul si cu o perie plata, reland varfurile cu placa.

 

 

 

Trucul Stilistului:
Versiunea coada de cal se poate transforma intr-un coc in jurul elasticului. Este suficient sa rasuciti cateva suvite si sa le fixati cu ajutorul catorva agrafe.

 

Call Now Button