Iata o combinatie redutabila: raze UV, plus sare si apa… Cum sa eviti stricarea parului, avand, insa, un look de sirena… Si apoi sa te intorci la coafura obisnuita, fara a stresa parul.

AMESTEC-BOMBA DE ULTRAVIOLETE SI APA
Este o combinatie aproape exploziva si absolut agresiva pentru par. Partea placuta a lucrurilor este acel „blond de vacanta” care face bine la moral si pune in valoare bronzul… dar asta nu-l face sa fie altceva decat o culoare… decolorata (si sa nu uitam nuanta „verde-piscina” a unui par blond prea fragilizat).

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor, curs coafor online, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, remedii matreata

Protectie preventiva cu uleiuri specifice, cu produse de ingrijire ultra-protectoare si sampoane foarte hranitoare – acestea sunt ingrijirile de care are nevoie parul, imediat ce este expus la soare – ajunge sa pipai parul pentru a-ti da seama de asta: se simte o textura mai aspra, aproape insetata.

SI IMEDIAT DUPA REVENIREA DIN VACANTA – TRATAMENT „SOC”, pentru a repara toate schimbarile!

Uleiul hranitor se aplica cu cateva ore inainte de samponare si se lasa parul acoperit cu un prosop.
Samponul delicat se aplica diluat cu apa calduta.
Masca se aplica pe suvitele lungi (pana la 1 cm distanta de radacina parului) si se lasa sa actioneze vreo 10 minute.
Clatire indelungata, pana ce parul scartaie, terminand cu apa rece, pentru strangerea solzilor.
Preuscare in aer liber, inainte de brushing.

ASPECTUL PLAJA… FARA RISCURI?
Jean-Marc Maniatis a inventat metoda de a pulveriza apa calda si sare fina pe par (ceea ce se poate face si prin tamponare cu putina vata) – „un material nou, foarte mat, foarte modern…” care confera tinuta parului drept si structura afanata parului cret.

TRUCUL LUI BRUNO SILVANI:

  • se unge bine parul cu ulei, pentru a-l proteja
  • ca solutie de salvare, daca ati uitat produsul vostru special de protectie, nu ezitati sa va stergeti de par mainile cu ce a ramas pe ele dupa ce v-ati uns corpul cu crema solara!
Call Now Button