Mastile de par homemade pentru un par sanatos sunt mastile cele mai bune. Ingredientele folosite sunt cele mai bune , naturale, bio. Un par sanatos si ingrijit este un par pe care saptamanal aplicati o masca de par . Masca de par are rolul de a hrani,hidrata si a proteja scalpul si parul.

Mastile de par cu mierea

Mierea este ingredientul minune si din hairstyling nu doar din cosmetica.Mierea de albine ajuta la refacerea parului iar in anotimpul rece  , mierea este foarte ajutatoare la refacerea parului. Mastile de par pe baza de fi miere de albine iti va hrani parul , ii va da stralucirea de care are nevoie.

Cum preparam mastile de par cu miere?

Masca cu miere si lamaie este o masca eficienta pentru par. Se amesteca o lingura de miere, una de apa si sucul de la o lamaie . Masca se aplica pe par si se mentine 15 minute iar dupa aceea clatiti cu apa din abundenta.

Masca cu miere si ulei de masline este masca folosita pentru tratarea caderii parului.Se amesteca o jumatate de ceasca de ulei de masline cald , o lingura de miere, o lingurita de scortisoara si se aplica pe scalp si pe par. Se lasa 15 minute dupa care se clateste parul.

masti-miere

Masca cu miere si galbenus de ou este masca potrivita pentru parul gras.Se amesteca doua lingurite de miere cu un galbenus de ou.Se va omogeniza bine si se aplica pe parul spalat  si se lasa sa actioneze 15 minute si dupa se va clati bine parul. Masca cu miere si galbenus de ou indeparteaza excesul de sebuum.

Mastile de par homemade pentru un par sanatos sunt recomandate de stilistultau.

Call Now Button