Par aspru, electrizat, agresat din toate partile? Disconfortul si matreata si-au gasit leacul. Iata cum sa va potoliti parul, oferindu-i o adevarata cura de relaxare – si de dezintoxicare.

PAR ELECTRIZAT. Incetam sa-l mai periem, aplicam o nuca de serum incalzit in palme… si totul trece fara probleme!

COAMA COTIDIANA. O picatura cat o aluna de sampon, dupa care se clateste parul cu apa foarte calda… functioneaza mult mai bine decat produsele care dau volum.

MASAJ PERSONAL. Stilistul tau are produse si metode pentru a veni in completarea mastii de aplicat acasa… Parul stralucitor se obtine pe merit, prin eforturi de lunga durata!

rough-dry-hair-9-4-13

SFATUL CERCETATORULUI
Disconfortul se poate manifesta si ca senzatie de piele prea intinsa, de parca pielea capului ar fi prea uscata. Vom adauga la anumite sampoane un factor de hidratare a pielii capului… deoarece nu putem face acelasi lucru si pentru par!
In zilele noastre, toate sampoanele respecta pielea capului, nu mai avem produse detergente care ar putea-o irita.

MATREATA: HAPPY END?
Atunci cand ajungem sa ne dam seama ca si pielea capului face parte din ansamblul capilar, asta se intampla cel mai adesea prin senzatiile de disconfort si alte mancarimi, semne precursoare ale aparitiei masive a matretii.

Nici gand sa suportam asa ceva! Cauza? O dereglare a microflorei naturale de la suprafata pielii capului. Matreata (deosebit de vizibila de parul lung) consta din celulele al caror ciclu s-a dereglat, pentru ca o piele a capului incorect ingrijita se descuameaza.
Daca produsele exista deja de multa vreme, astazi am intrat intr-o faza de logica a eficacitatii foarte rapide: nu ne multumim sa corectam simultan disconfortul si semnele vizibile – vom restabili si echilibrul. Printr-o logica preventiva, pentru ca solutia sa persiste si dupa terminarea tratamentului.

 

Call Now Button