PERII SI ALTE ACCESORII

       Perii simple sau pentru descurcat,ondulatoare si uscatoare…instrumente necesare pentru o adevarata strategie in obtinerea frumusetii.

perie par

1. Toate periile pe baza de fire naturale,cum este acest model foarte practic cu  par de mistret,evita problemele electricitatii statice.

2. Marele clasic-modelul englezesc-e un amestec  de nailon  cu par de mistret,montat in cauciuc ultra-pneumatic : Mason-Pearson,Rolls Royce-ul  periilor.

3.Cea mai indragita din clasamente:sintetica in intregime,este destinata in mod special parului semilung si lung.

4. Special pentru par scurt ,un amestec de fire naturale  si sintetice ,pentru un brushing profesional.

5. Interesanta prin firele  de par de mistret tratate antistatic si cilindrul  foarte aerisit,pentru o mai buna  repartizare a  caldurii in timpul periajului.

6. Dinti de otel ,pentru a tapa mai bine :imbatabila  pentru suvitele  separate si radacinile grase.

…si , pentru toate,o igiena perfecta!

O baie  saptamanala intr-o solutie  de sampon neutru va curata periile si pieptenii si va inlatura impuritatile.

Periajul .Cum se face. Dimineata ,pentru a-i reda parului  forma si onduleurile ,si seara pentru eliminarea  produselor de coafura  si a prafului  acumulat.

Legenda celor 100 de periaje zilnice  e inventata in beneficiul  magazinelor de accesorii:periajul abuziv  stimuleaza ,de fapt, produtia de sebum  si poate duce la despicarea  varfurilor.

Curs de pieptanat: preferati pieptenii din materiale  naturale,cum ar fi cornul,cele sintetice  avand tendinta  de a electriza parul.

Uscam fara sa degradam .

Prin folosirea uscatorului reglat la rece  evitam agresiunea termica ,oferind totusi volum parului,altfel greu de atins  prin uscare in aer liber!

Variiatile  de temperatura  prea  brutale sunt un real  pericol pentru parul nostru.

Un uscator  reglat  prea cald (la 100 grade este chiar un pericol) poate ajunge pana la a face  sa fiarba  apa continuta  in firul de par  si sa produca  grave degradari  prin ”explozia”  solzisorilor.

Placa de incretit  si placa de intins (indispensabila  pentru obtinerea  efectului de oglinda),se folosesc  pe parul perfect uscat pentru evitarea socului  termic.

Ondulatorul .De asemenea ,indispensabil: folositi sub actiunea  unui produs termoprotector,garant al unui brushing  facut in siguranta.

Call Now Button