Parul vesnic tanar… oare ne vom putea bucura curand de asa ceva? Si atunci cand ne cade parul, chiar daca pentru asta exista cauze multiple – la fel de multe sunt si solutiile problemei!

25 DE GENERATII SUCCESIVE de-a lungul vietii parului le protejeaza pe femei de aparitia cheliei (gratie dozarii hormonilor feminini), in timp ce barbatii, dimpotriva, sunt primii expusi, din cauza testosteronului… Totusi, caderea parului nu ocoleste femeile, lucru pe care nu-l mai ascundem. Semnalul este cand incepem sa gasim fire cam peste tot, pana cand ajungem sa-l pierdem chiar cu pumnul (nu trebuie sa intram in panica, deoarece pierderile spectaculoase de par sunt cele mai putin grave).

Care sunt cauzele? Multiple, de la lipsa de fier si de aminoacizi, la agresiunile mecanice… Iar atunci cand este o problema medicala, stilistul este perfect competent pentru a da alarma.

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, foarfeca profesionala, remedii matreata

STIMULENT PENTRU CRESTERE
Orice cura anti-cadere trateaza cu eficacitate simptomele, imbunatatind concomitent starea de confort. De la samponarea cotidiana, ce va revigoreaza si moral, atunci cand va vopsiti parul (care nu este expus la niciun risc), continuand cu masajele specifice care trateaza pielea capului prost irigata, oricare varianta este buna pentru a repune masinaria in functiune.

SFATUL PSIHOLOGULUI
Necazuri din dragoste sau emotii intense, greutati trecatoare… sunt tot atatea motive pentru a-ti face parul, dar si pentru a-l pierde! Este greu sa faci corelatia directa, pentru ca pot trece trei luni intre evenimentul incriminat si caderea constanta a parului… Dar raportul este de netagaduit („Parul si viata” – Dr. Pomey-Rey, ed. Bayard).

ODATA CU VARSTA, parul este solicitat tot mai mult, incepe sa se subtieze, este mai greu de coafat, mai uscat la pipait. Si, daca se rareste, acuperirea imperfecta a pielii capului aduce cu sine probleme estetice. Noile linii de produse si de suplimente hranitoare sunt capabile sa dopeze firul de par, conferindu-i mai multa substanta.

Extensiile pot face si ele trecerea perfecta in perioada de asteptare ca sa fie din nou atinsa acea masa de par mult dorita.

 

Call Now Button