Roscatul este, in sfarsit, recunoscut la adevarata sa valoare… O binemeritata ascensiune in pantheon pentru cele a caror insolenta infatisare a fost, vreme indelungata, o provocare.

 

O STRALUCIRE CARE A TRAVERSAT SECOLELE, adrian niculescu, blonde, coafeza, curs coafor online, curs colorimetrie, curs hairstyling, foarfeca profesionala, remedii matreataintre romantic si torid. Roscate autentice sau roscate de compozitie, a sosit vremea sa jucati rolurile principale ale intregii frumuseti a pielii deschise.

Contrar celorlalte tonuri, roscatul (ruginiul) impune, adesea, o culoare uniforma (nefiind o regula absoluta) – dar, mai presus de toate, impune stralucire si profunzime.

Roscatul artificial este foarte sensibil la agresiunea cotidianului: samponarile si tratamentele de repigmentare, utilizate ciclic, sunt singura modalitate de a-i intretine flacara.

Rosul este potrivit: culoare tare prin excelenta, si-a facut o intrare zgomotoasa. Ce va urma?

Cat despre culori, isi pot permite orice – tente de verde, de aramiu, iar pe primul loc, de cafeniu-inchis.

 

 

PAREREA COLORISTULUI RODOLPHE

Sunt impotriva uniformitatii. Cateva mese ciocolatiu-inchis intr-un roscat stralucitor il vor pune in valoare. Trebuie create volume, forme si contraste.

Call Now Button