Surprizele nu s-au terminat. Satenul isi serbeaza mareata intoarcere printr-o maniera foarte personala de a-si anunta culoarea. Personalitatea obliga. 

coafeza, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, foarfeca de tuns, foarfeca profesionala, roscat, scoala coafor

CASTANIU NU AMARIU

Aluna, castana glasata, ciocolata, prajitura uscata… iata un intreg vocabular gastronomic, utilizat pentru a incalzi culoarea cea mai raspandita – dar si cea mai putin cunoscuta.
Profund si luminos, el se deschide si in nuantele de aramiu si de acaju. Prioritatea absoluta: sa iasa din umbra. Sa reinventeze efectul solar… care nu este, nici pe departe, rezervat blondelor…

Placeri variate, datorate jocului cu gama sa cromatica: pornind de la baza, putem deschide cateva mese si putem introduce tonalitati mai inchise, dupa dorinta, insa tinand seama de carnatie si de culoarea ochilor.
Nu putem colora la fel parul intins si parul ondulat, parul lung si pe cel scurt; numai un colorist profesionist poate face diferenta.

 

 

PAREREA LUI JOHN NOLLET
Satenul flateaza tenul, cu conditia de a-l face sa vibreze prin reflexe multiple si variate, pastrandu-l in tonalitatile sale. Superb pe parul semi-lung sau pe cel lung in scari, satenul isi arata toata amploarea… Ii redescoperi, in sfarsit, adevaratul farmec, natural si in acelasi timp sofisticat.

Se potrivesc oricui:

  • aramiu
  • maro cald

Iar pentru cele cu pielea si ochii deschisi:

  • saten-cenusiu
  • brun
Call Now Button