Uimitoare demonstratie in trei episoade: dovada incontestabila ca, pe o baza bine construita, ne putem… baza cu adevarat!

 

TRIO DE FARMEC
Un film in trei episoade, care reda trei povesti diferite, dar la fel de irezistibile! O singura regula (absoluta) – putem construi orice pornind de la o tunsoare impecabila (aici, semnata Madeleine Cofano).

 

adrian niculescu, coafor bucuresti, curs coafeza, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, l’oreal, par saten, paris, salon coafor, scoala coafor, stilist l’oreal, superblond, vopsit blond

 

1. Androgina: Putin aspect baietesc pentru acest micut capusor impecabil de neted, cu suvitele sale date intr-o parte… Ceafa este degajata, gratie unui truc: o clama mica, prinsa sub par.

2. Penaj: Mici suvite uscate in toate directiile, dupa ce a fost aplicat putin balsam termo-fixator, apoi scoase in afara ca niste nici pene. Unele dintre ele pot fi rasucite pe dupa urechi si se face o linie de trei sferturi

3. Bucle de aur: Sculptate una cate una, cu ondulatorul cu diametru mare (pentru bucle mai suple), dupa ce a fost lucrat parul cu o spuma modelatoare.

 

 

 

Trucul Stilistului:
Buclele se lucreaza ca un tricotaj: o bucla intr-un loc, o bucla invers, intr-un sens, apoi in celalalt. Efect natural garantat!

Call Now Button