Aspectul „compact” este acel rezultat cosmetic anume, care este cel mai cautat… Or, cu cat dorim mai mult sa obtinem un aspect natural, cu atat trebuie sa desfasuram mai mult din comorile profesionalismului si sa ne bazam pe produse sofisticate.

natural-hair-care-tips

NETEZIREA IMPECABILA se realizeaza in doi timpi: mai intai trebuie „ingreunat” parul, pentru a-l dezumfla, si trebuie hranit pentru a reface coeziunea solzilor pe toata lungimea firului, pentru a asigura un efect neted optim, imbinand in acelasi timp stralucirea si volumul bine stapanit, ca in Asia, unde femeile viseaza la o adevarata draperie formata de par… Un vis impartasit de tot mai multe femei. Precum in imagine, care da impresia unei sublime miscari cu incetinitorul sau a alunecarii parului extrem de neted in forma de evantai… dupa care se reasaza, incadrand obrazul cu suplete.

SFATUL SPECIALISTULUI
Aparatul ceramic de netezit sau pensa de netezit devin tot mai mult un aliat de neocolit, pentru realizarea efectului impecabil. Ceramica are avantajul de a da o uscare foarte regulata si nu trebuie decat sa nu uitati sa lasati parul sa se raceasca bine, pentru ca miscarea sa poata fi „memorata” de catre firele de par.

EXPLICATII SI SOLUTII:
ACASA – 
sampon care confera suplete, aplicarea unei masti hidratante si neetezire. Se face o preuscare , inainte de a netezi parul, dupa cum este necesar, cu o perie de netezit sau cu pensa de netezit, pentru a obtine un efect „nichelat”. Insa procedura nu trebuie repetata prea des daca aveti parul vopsit… si nu trebuie sa uitati gestul care salveaza: produsul termo-protector!
LA COAFOR – proceduri de lunga durata, cu o eficienta incomparabila… insotite de consultanta personalizata

Call Now Button