„Strict confiential”, un loc intim ca o loja de teatru, un salon care exprima personalitatea acestui supradotat – s-ar fi putut multumi sa ramana stilistul lui Sophie Marceau sau al lui Sharon Stone, dar, perfectionandu-se mereu, Friboulet este capabil sa mearga pana la capatul lumii pentru a ajuta femeile sa-si ia viata in propriile maini.

adrian niculescu, blonde, coafeza, coafor, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs acreditat, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, foarfeca de tuns, foarfeca stilist, par saten, scoala coafor, stilist l’oreal, superblond

„Totul este o problema de sentiment. Psihologia reprezinta, intr-adevar, 50% din profesia noastra!” – stilistul Bernard Friboulet

A spune „stilist de lux”, astazi, nu mai inseamna nimic, e ceva ce nu mai trebuie evidentiat. Stilistul trebuie sa ramana modest. Eu nu ma simt niciodata superior persoanei care sta in fata mea. Si trebuie sa respectam acea persoana, chiar daca noi avem instrumentele in mana – este baza oricarei relatii.

DACA O FEMEIE M-A VAZUT INTR-O EMISIUNE LA TELEVIZOR, I-A PLACUT: ZAMBETUL LARG, REVISTELE, CONTEAZA MULT… DAR EA DORESTE UN REZULTAT PENTRU EA!
Asteptarile ei cresc. Vrea sa fie frumoasa, sa aiba o tunsoare care i se potriveste, sa se simta bine, sa se aranjeze usor si acasa.

Mi-am numit salonul „Strict Confidential”, pentru a starni curiozitatea, pentru a intriga, pentru a le face sa se intrebe ce ar putea gasi dupa acele perdele. Iar daca salonul nu e deschis oricui, asta nu este pentru ca se afla intr-un loc putin mai special, mai retras. E un loc care ma reprezinta – asta se vede de cum intri. Foarte alb, foarte zen, foarte curat, unde nu se pune problema ca decorurile sa conteze prea mult, destinatia functionala primeaza – si are spiritul unei loje de teatru.

Am avut un drum simplu, acela al unui provincial din Le Havre. Colegiul tehnic la 14 ani, primul salon la 23 – si Paris la 30. Apoi, intalnirea cu Jean-Claude Gallon mi-a deschis accesul in lumea modei, a cinematografiei si m-a facut sa evoluez.

Am fost in fruntea unei echipe de cincisprezece persoane pe strada St. Honore, apoi am vrut sa-mi practic meseria asa cum visasem mereu, dedicandu-ma doar acesteia, si nu problemelor de supraveghere a subordonatilor. Astazi, nu am decat doua asistente, nu lucram decat cu programare, niciodata nu avem mai mult de doua cliente simultan, iar asta creeaza un plus de fidelitate. Sunt momente speciale. Momente care-i sunt consacrate doar ei, departe de efervescenta unui salon ticsit.

Imi place modul in care imi practic meseria si nu voi ceda!

 

…citeste continuarea in episodul urmator din „Secretele stilistilor celebri”, despre Bernard Friboulet!

 

 

Call Now Button