Din inima cartierului parizian St. Germain-des-Pres (unde unul dintre saloanele Coiff1rst ale lui Eric a fost declarat de un juriu drept cel mai frumos salon de coafura din lume) pana in Japonia, unde si-a dezvoltat firma, realizandu-si continuu colectiile, de pe plajele din St. Tropez la azilurile de batrani si la inchisori, niciun teren nu este strain acestui vizionar al coafurii, care si-a folosit simtul frumosului pentru a apara cu pasiune cauza femeilor.

adrian niculescu, blonde, coafor, curs acredeitat, curs coafeza, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, par saten, stilist l’oreal, vopsit blond

„Moda este cea care trebuie sa se puna in slujba frumusetii: o piele frumoasa, un par frumos, acestea sunt mult mai importante!” – stilistul creator Eric Pfalzgraf

Coafura este una dintre acele rare meserii care se ocupa de fata aflata in spatele fiecarei femei – cea care trebuie regasita si protejata. Exista, fara indoiala, surprize, reguli incalcate, se instaleaza intimitatea – sunt relatii in care notorietatea nu are rolul principal. Ca si intr-un cuplu, relatia cu stilistul este sensibila. Stilistului i se cere multa atentie. Asteptarile sunt mari.

UN BUN STILIST ESTE ACELA CARE-I DESCHIDE UNEI FEMEI EVANTAIUL POSIBILITATILOR – SI-I PERMITE SA SE EXPRIME CU TOT POTENTIALUL, CU UN PROIECT.

Trebuie sa avem timpul necesar si mijloacele potrivite pentru a ne ocupa corespunzator de o femeie. Daca au facut efortul de a veni la noi, femeile nu vor sa gaseasca acelasi lucru ca la ele acasa! De altfel, nu am ales aceasta meserie pentru bani, nici pentru statut social, ci avand o imagine in minte: cum vreau sa arate viata mea de zi cu zi? Tatal meu era bucatar – eu am preferat compania femeilor si nu a cratitelor. Cu o mentiune clara: doream sa fiu diferit, putin vizionar… si sa coafez cele mai frumoase femei din lume!

Am ales tot ce era in afara saloanelor – de la plaje private din St. Tropez la inchisori, spitale sau aziluri – un fel de salon itinerant, o intalnire cu sine, cu viata, asta e important – ne dam seama… mai ales daca o ratam. Si centrul-spital La Maison de Solenn, unde am fost pentru a reda dorinta de viata adolescentelor… Prefer sa-mi definesc meseria ca pe un mod de a participa la infrumusetarea cotidianului, este util – mult mai bine decat sa-mi spun ca toata viata mea voi taia parul, care-si petrece timpul crescand din nou! Si merg mai departe in dragostea mea fata de imagine… fac fotografii, realizez filme, chiar si produc.

…citeste continuarea in episodul urmator din „Secretele stilistilor celebri”, despre Eric Pfalzgraf!

 

Call Now Button