Prefer sa-mi definesc meseria ca pe un mod de a participa la infrumusetarea cotidianului, este util – mult mai bine decat sa-mi spun ca toata viata mea voi taia parul, care-si petrece timpul crescand din nou!

…asa se incheia primul episod al serialului „Secretele stilistilor celebri”, despre Eric Pfalzgraf.

„A te coafa? O intalnire cu tine insati. Cu viata. Uneori, asta chiar poate reda cheful de viata!” – stilistul creatorEric Pfalzgraf

adrian niculescu, curs acredeitat, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, curs online, despre par, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, par saten, roscat, salon coafor, stilist l’oreal, superblond

 

ASADAR, TALENT SAU MUNCA – CE POATE FI MAI FRUMOS DECAT SA CONTRIBUI LA DEZVALUIREA FRUMUSETII FEMEILOR?

Or, aceasta meserie a ramas mult timp in urma, daca ma raportez la croitorii celebri sau la marii bucatari: Alain Ducasse si echipele sale ma inspira foarte mult. Nu trebuie sa existe decalaje, decorul trebuie sa fie la inaltime. Pe Rue du Four, am deschis un salon de 1000 m2, in mijlocul cartierului artistilor; a fost o adevarata cotitura pentru mine – un juriu i-a atribuit, fara ca eu sa fi solicitat ceva, premiul pentru cel mai frumos salon din lume!

Pentru mine, moda trebuie sa ramana un accesoriu, frumusetea este principalul, toate celelalte trebuie sa fie la dispozitia ei: o piele frumoasa, un par aratos sunt cele mai importante.

 

 

Prin intermediul formarii profesionale si al activitatii marilor firme producatoare, puterea frumusetii a devenit dominatoare – i se consacra din ce in ce mai mult timp, ca si propriei stari de bine. Dar astazi, adevaratul nostru dusman este timpul. Un pranz, o sedinta de gimnastica trebuie sa fie intotdeauna o placere, ca si shopping-ul. Dupa o cina, chiar sublima (stiu ce spun, caci am relansat restaurantul familiei noastre, din Strasbourg), se pleaca, s-a terminat – in timp ce de la stilist pleci… cu tot cu rezultat!

Uneori suntem „decoafori”, femeile care vin prea scrobite pot iesi rebele… dar nu le lasam niciodata sa plece cu radacini de cinci centimetri!

Ele doresc sa li se faca placere, sunt in cautarea perfectiunii… Raportul cu frumusetea este unic, de exemplu, am o clienta cu deficiente de vedere care-mi poate face scandal daca suvitele ei ies prea deschise…

 

…citeste continuarea in episodul urmator din „Secretele stilistilor celebri”, despre Eric Pfalzgraf!

 

Call Now Button