Tinerele nu doreau sa semene cu mamele, tunsorile mele se miscau, le intreceau asteptarile, fara constrangeri: lasam parul sa se usuce liber, o adevarata revelatie!

…asa se incheia episoul al treilea din serialul „Secretele stilistilor celebri”, in compania lui Jean-Marc Maniatis.

„Am avut chef de culori cosmetice, care sa inlocuiasca machiajul!” – Jean-Marc Maniatis

adrian niculescu, blonde, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs acreditat, curs coafor, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca de tuns, salon coafor, stilist l’oreal, superblond, vopsit blondEXACT CUM AU FOST ELIBERATE FEMEILE DE CORSET, EU LE-AM ELIBERAT DE RIGORILE COAFURILOR BUNICILOR!

Tunsoarea baieteasca: in lumea lui Calvin Klein, la New York, m-a inspirat si mi-a trezit pofta de a crea o tunsoare unica, cu niste lame care, contrar briciului, nu „golesc” parul de toata materia – un instrument ideal pentru care am pus la punct o tehnica speciala – ideea a prins mai greu (ai impresia ca ramai fara par!), dar un an mai tarziu a pornit – si astazi este una din tunsorile care merg cel mai bine!

Este, de fapt, echivalentul blugilor pentru par.

Parul foarte cret (cu exceptia celui natural) – pe el nu prea merge, decat pentru o seara (cu suvite groase, cu Kleenex…)! Femeile au parul vopsit, daca le mai facem si permanent…

Tunsorile drepte care merg sunt cele care se misca si nu au laturile prea stricte.

 

M-AM AMUZAT SA CREEZ DINAMISM PRIN CULORI

Mi-am petrecut timpul inventand tehnici noi pe blondurile cu margini foarte deschise in fata, culori cosmetice: culori tari, dar frumoase – nuante de albastru, de rosu. Sau mai mult, cu o suvita de fiecare parte a fetei, ca un voal de culoare care se pierde in culoarea de baza – si nu necesita intretinere.

Si fara decolorare, aplicand produsul doar pe partea de jos a firelor de par, evitam radacinile – trebuie sa facem asta de trei ori pe an si nu de trei ori pe luna!

Cat despre culoarea albastru-jeans, am avut norocul de a o inventa in acelasi timp cu machiajele Chanel, cu nuante care descresc – aplicate simultan, arata foarte Andy Warhol…

Call Now Button