Intoarcerea lui Casanova: Delon, Elsa, Lucchini, primii mei pasi, in plus, in cinematografie. Am lucrat coafuri de epoca, peruci… imi place foarte mult. Apoi Germinal, trei luni pe un platou de filmare, a fost mirobolant.

…asa se incheia primul episod al serialului „Secretele stilistilor celebri”, despre John Nollet.

 

„Monica Bellucci ma impunea peste tot, mai tarziu am inteles ca nu o facea ca sa-mi faca mie placere!” – John Nollet, creator artistic L’Oreal Profesional

 

In sfarsit, fara intrerupere, pentru ce-i mai bun! Avignon, intalniri cu personalitati ca Jean-Christophe Spadiccini, devenit mai tarziu starul efectelor speciale, fost asistent al lui Jeunet si Caro – si am castigat castingul de coafor pentru Orasul copiilor pierduti: citisem scenariul, iar lor le-au placut desenele mele, chiar daca nu aveam nicio experienta…

 

 adrian niculescu, coafor bucuresti, curs acreditat, curs colorimetrie, curs hairstyling, curs online, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, salon coafor, stilist l’oreal, superblond

Am lucrat cu cei mai buni operatori, scenografi, realizatori, plus Jean-Marc Tostivain, ei m-au condus peste tot: la douazecisidoi de ani eram cel mai tanar tehnician de film din Franta! Pentru Apartamentul – i-am intalnit in aceeasi zi pe Monica Belluci si Vincent Cassel, inca necunoscuti, pe Sandrine Kiberlain, pe Romane Bohringer. Legaturile de atunci sunt si acum intacte.

Monica, cea care, ca manechin, avusese toate coafurile de pe pamant, ma impunea peste tot, spunandu-mi ca nu a vazut niciodata un stilist mai bun decat mine – cand a inceput sa o spuna pentru a doua suta oara, am inteles ca nu o facea pentru a-mi face mie placere.

 

 

Apoi, pentru Ridicule, o adevarata provocare, balul mascat dupa caricaturile epocii – i-am promis lui Leconte sa folosim paiete de fier pentru peruci si am produs doua sute – coafand in continuare parul real al admirabilei Fanny Ardant. In film, si ea a purtat in ziua balului una din creatiile mele.

O sansa din doua cu Belmondo si Delon – si intalnirea cu Vanessa Paradis, a urmat turnarea filmului O fata pe pod, apoi Huppert m-a chemat pentru Rien ne va plus de Chabrol. Apoi Dancer in the Dark, cu Deneuve si Bjork de Lars von Trier. Si la 8 femei de Francois Ozon… am coafat trei dintre actritele din film: Catherine Deneuve, Virginie Ledoyen si Emmanuelle Beart.

 

…citeste continuarea in episodul urmator din „Secretele stilistilor celebri”, despre John Nollet!

Call Now Button