Bruno Pittini: face parte din acei oameni de deasupra mediei, care dau, pe langa dragostea pentru meserie, ceea ce nicio scoalanu poate oferi – un mod de a deshide ochii, de a invata si de a vedea. Am petrecut zece ani aproape de el, inainte de a-mi deschide Atelierul 68.

…asa se incheia primul episod al serialului „Secretele stilistilor celebri”, despre Odile Gilbert.

 

„Este esential sa te adaptezi fiecarei persoane, sa-i faci pe plac inainte de a-ti face tie.” – Odile Gilbert, stilist de inalta clasa

 

Devenim stilisti in ziua in care suntem capabili sa facem orice, sa coafam pe oricine, de la un copil la o persoana in varsta, sa realizam o coafura de zi cu zi si una exceptionala. Este un limbaj universal. Ma deplasez prin toata lumea, gratie meseriei mele, nu exista nicio frontiera in acest domeniu – intre sedinte foto si defilari de moda, intre Paris, New York, Tokyo, Los Angeles, Milano… Sunt deja douazeci de ani de cand merg peste tot, sunt o pioniera, am norocul sa-mi practic meseria asa cum imi place – este o alegere, o deschidere a spiritului.

In Franta exista creatorii de moda de inalta clasa, un patrimoniu unic, dar astazi, moda este internationala: lucram cu toate rasele, toate culturile – este genial.

 

	adrian niculescu, blonde, coafeza, coafor bucuresti, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor online, curs colorimetrie, foarfeca stilist, l’oreal, par cret, paris, salon coafor, stilist celebru, stilist l’oreal, vopsit blond

 

LA O DEFILARE DE MODA, SUNT SEFA CABINEI, ceea ce inseamna ca am ales n consens cu creatorul, o coafura, un aspect, care va fi apoi executat de o echipa – sunt pana la treizeci de stilisti in culise – mi s-ar face rau sa coafez cincizeci de manechine in acelasi timp!

Ceea ce s-a schimbat este modul de viata al femeilor. Trebuie sa fie pe toate fronturile in acelasi timp. Chiar si manechinele fac bebelusi, continuand sa lucreze!

 

CONSECINTELE – TREBUIE SA FIE MEREU COAFATE: este mereu nevoie de un stilist – dar exista lucruri pe care trebuie sa le faca singure, in fiecare zi. A se ocupa de sine a devenit foarte important. Exista o frumusete la fiecare varsta. Si nu spun asta pentru a face placere femeilor! Astazi Sharon Stone poate avea un contract in frumusete – ca si Jane Fonda, la peste 60 de ani… Experienta conteaza – iar asta e ceva nou! ASta se misca, ne putem permite totul. Avem dreptul sa purtam parul lung la saptezeci de ani, daca asa ne place – si de ce nu, chiar extensii!

 

IN FIECARE ZI AVEM CEVA DE FACUT PENTRU PARUL NOSTRU.
Indiferent daca este vorba despre o tunsoare sau de o vopsire, avem mereu nevoie sa mergem la salon. Machiarul este foarte important – dar coafura este imposibil de evitat.

 

Este artizanat, pentru ca o facem cu mainile.
Este o meserie foarte tehnica, exista chimicale, este greu de invatat, nu devenim stilisti de azi pe maine. Asta cere ani de experienta. Apoi trebuie invatata si uitata – lucrul vizual si artistic cere asta – pentru a putea apoi intra direct pe faza cu tunsul, stilul si apropierea umana… Atingem in fiecare zi oameni pe care nu-i cunoastem – asta e cel mai ciudat. Si, in plus, ii ajutam sa scoata ce-i mai bun din ei. Fiecare persoana are propria frumusete: este datoria noastra sa o scoatem la iveala.

 

…citeste continuarea in ultimul episod din „Secretele stilistilor celebri”, despre Odile Gilbert!

Call Now Button