Atingem in fiecare zi oameni pe care nu-i cunoastem – asta e cel mai ciudat. Si, in plus, ii ajutam sa scoata ce-i mai bun din ei. Fiecare persoana are propria frumusete: este datoria noastra sa o scoatem la iveala.

…asa se incheia cel de-al doilea episod al serialului „Secretele stilistilor celebri”, despre Odile Gilbert.

 

Avem dreptul sa purtam parul lung si la 70 de ani, multumita extensiilor!” – Odile Gilbert, stilist de inalta clasa

 

Un mic defect fizic poate fi interesant – dar nu ma pot retine sa-l repar atunci cand privesc o femeie; este deja deformatie profesionala. Cel mai des este doar o problema de proportii. Acolo poate interveni un stilist. Pentru a descoperi ce putem face mai bine, trebuie studiata forma fetei si calitatea parului – dar totul depinde de la caz la caz. Fiecare persoana este diferita, nu exista o coafura ideala: secretul consta in a gasi echilibrul.

A respecta natura parului, textura lui, dar si a sti sa privesti pe cineva fara a fi influentat de moda. Trebuie sa ne adaptam mereu la un tip de par, la un model de fata, la o persoana – si mereu sa-i facem pe plac, inainte de a ne face noua, este esential. In mare, este vorba despre a trage foloase din ceea ce natura a dorit sa ne ofere.

 

adrian niculescu, coafor bucuresti, curs acredeitat, curs coafor, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, foarfeca stilist, vopsit blond
DOAR PRIN INGRIJIRE AJUNGEM LA STRALUCIRE, LA EFECTUL DE OGLINDA
Totul este usor daca suntem profesionisti! Ingrijirea a devenit fundamentala, a evoluat foarte mult, cele mai multe femei au suvite sau sunt complet vopsite, iar asta cere o intretinere zilnica.

Lucram tot timpul, suntem stresate, ingrijirea a devenit mica pauza indispensabila. Suntem in cautarea naturalului, intr-o era in care produsul ingrijeste si infrumuseteaza, in acelasi timp.

Dieta parului, vitaminele specifice, pilulele, actioneaza dar pe perioade lungi, de cel putin un an, nu trebuie sa asteptati un rezultat in cincisprezece zile: pielea capului este foarte fina. Dar produsul miracol care va face parul foarte des nu a fost inca inventat – inventatorul lui va fi miliardar!

 

 

CUM GASIM CULOAREA POTRIVITA printre cele cincizeci care exista?
O culoare buna este cea care se potriveste cu tenul: asta revigoreaza pielea, ii da stralucire. Nu nu se potriveste tuturor orice.

Blondul este foarte important. Chiar pentru cele care s-au nascut cu parul blond-platinat sau cu un blond natural puternic care trebuie deschis. Este o intretinere permanenta, care cere o interventie chimica, dar si in acest domeniu s-a evoluat considerabil, cu produsele de ingrijire pentru par vopsit – dar este neaparata nevoie de un stilist pentru asta – pentru intretinere, pentru netezire!

La brunete, ne orientam spre culori calde, toate tonurile de maro, de la inchis la deschis, asta se lucreaza – parul negru este rar, dar si lui i se potriveste o incalzire a tonurilor.

Roscatul – culoare acum la modape care o ador pe tenurile foarte deschise, cum sunt Karen Elson sau Lily Cole, dar si ca Sonia Rykiel sau Julianne Moore.

Dar, oricare ar fi culoarea, indiferent daca sunteti blonde, brunete sau roscate, imi place o nuantare putin aurie – ador reflexele, soarele face asta foarte bine, ne aminteste cuvantul magic: vacanta. Este bine sa oferim parului nostru o vacanta – exista produse care sa-l protejeze in acest timp si sa-l faca si mai frumos la intoarcere!

 

…citeste continuarea in urmatorul episod din „Secretele stilistilor celebri”, despre Odile Gilbert!

Call Now Button