Dar, oricare ar fi culoarea, indiferent daca sunteti blonde, brunete sau roscate, imi place o nuantare putin aurie – ador reflexele, soarele face asta foarte bine, ne aminteste cuvantul magic: vacanta.

…asa se incheia cel de-al treilea episod al serialului „Secretele stilistilor celebri”, despre Odile Gilbert.

 

„Prima podoaba a unei femei, inaintea bijuteriilor, este parul ei” – Odile Gilbert, stilist de inalta clasa

 

Este intotdeauna mai bine sa-l deschidem la culoare pe masura ce inaintam in varsta. Imi place parul alb, mi se pare magica o femeie care are parul complet alb. Este intotdeauna mai bine sa-ti accepti parul alb. Cu varsta, in loc de culoare, este nevoie de blandete. Sunt mereu fascinata de femeile foarte in varsta, care au acel ceva seducator in jurul lor, aceasta demnitate. Este importanta continuarea acestui efort.

Extensiile ne permit, chiar daca avem parul rar sau scurt, sa avem niste plete incredibile, dar este o munca dificila.

 

CARE ESTE LUNGIMEA IDEALA? DEPINDE, CACI NU NE COAFAM LA FEL TOATA VIATA!

adrian niculescu, coafeza, coafor, coafor bucuresti, curs coafor, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, foarfeca profesionala, remedii matreata, salon coafor, scoala coafor, stilist celebru, stilist l’oreal, superblond, vopsit blond

Si apoi, parul creste, ne-am putea amuza. Avem dreptul sa facem experiente, sa ne descoperim look-ul, este placut si distractiv.
Tunsorile se adapteaza vietii din zilele noastre – realizarea tunsorii, ca si pentru un croitor, inseamna gasirea acelei forme care se va aseza singura.

 

Nu cunosc nicio femei care sa fie multumita de parul ei – totusi, toate au partile lor pozitive. Mie-mi plac toate tipurile de par, mi se pare grozav sa poti lucra altfel parul african – pe care-l putem indrepta chimic! Putem obtine orice, indiferent care ar fi natura parului! Putem inventa volum chiar si la parul cel mai rar, totul poate fi recreat – insa, natura este foarte hotarata: daca o alungam, revine in galop.

 

Un par rar este o grija pentru stilist, dar seamana cu parul unui bebelus, este ca firul de matase. Volumul este un vis pentru parul rar – ca al meu! – iar pentru urmatoarea mea viata am comandat mai mult par! Precum cizmarii, si eu sunt prost incaltata, nu am timp pentru mine! Magia totala a coafurii, deviza mea? Totul este posibil! Dar totul trece obligatoriu pe la stilist!

 

AVEM INTOTDEAUNA NEVOIE DE MESAJE POZITIVE
Asta pune lucrurile in perspectiva si permite o adevarata distanta. Chiar si fara a fi o meserie vitala, ca cea a unui medic, nu este lipsit de importanta ca Franta a fost prima tara (si singura, in continuare), unde peruca este platita de asigurarile de sanatate, dupa o chimioterapie… Moda este o meserie incredibila care intereseaza pe toata lumea, nu cred ca e ceva superficial.

 

Call Now Button