Idealul meu, gandit acasa, nu era realist, iar Juliette Greco, alt personaj-cheie al povestii mele, mi-a gasit locul, aceasta curte unde, in urma cu 10 ani, s-a nascut „Vopsit de Rudolphe”… asa se incheia episodul II din „Secretele stilistilor celebri: Rudolphe”

Cel mai frumos este ca pictorul Picabia – maestrul culorilor – a locuit in imobilul in care m-am mutat eu! Si ca fusese prieten cu bunicul meu… Totul a mers foarte rapid – odata deschis „apartamentul meu de colorat” (nu-i spun niciodata salon!), entuziasmul a aparut imediat. Inca de la deschidere, au fost mai multe femei decat scaune! O multime de oameni m-au ajutat, a fost magic, am chiar si fotografii cu Juliette Greco in mijlocul actiunii.

adrian niculescu, blonde, coafor, coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor, curs coafor online, curs colorimetrie, curs coloristica, curs online, despre par, foarfeca stilist, par saten, roscat, salon coafor, scoala coafor, stilist l’oreal, superblond, vopsit blond

COLORAREA, SFATURI
O prima intalnire se face in cabina – este mai intim – pentru o analiza generala a persoanei, barbat sau femeie.
Il ascult pe omul din fata mea, este vorba despre o cunoastere reciproca, nimic indiscret: dar nu poate fi vorba de a schimba doar de dragul schimbarii. Nici de a pune limite, a decide doar in functie de ten sau de haine. O lectie a culorilor, senzatia unui material bun si armonie: intre a arata mai bine si a fi spectaculos, noi alegem! Chiar si cand unii vin si imi cer exact aceeasi nuanta de blond ca Madonna…

Parul este ultimul lucru pe care-l privesc la o femeie, eu vad la ea un drum, o atitudine, modul in care-si tine mainile: culoarea va fi coerenta acestora. Intram in domeniul senzorial, apoi introducem codurile social, profesional, de seductie – si ajungem la culoare… sau la non-culoare! Putem foarte bine sa-i propunem unei femei o varianta a propriei culori – sau sa-i spunem sa nu schimbe nimic, ca arata foarte bine asa cum e.

Si apoi, o culoare nu este rigida, evolueaza in timp: este un moment, o atitudine, un mod de a incadra persoana, este magic: nu exista reguli fixe.

DRUMUL UNUI SPECIALIST IN CULOARE
Ofer cursuri de specializare stilistilor. Eu, care ma inspir din orice, le arat cum culoarea creeaza emotie – cu exemple precum albastrul lui Klein, tanara fata cu turban a lui Vermeer sau Venus a lui Botticelli… Le spun: „Sunteti artisti, pictati direct pe sentimente, nu treceti pe langa aceasta femeie pe care n-o mai vedeti. Spargeti rutina care s-a instalat…”

 

Call Now Button