Anul 2015 este anul in care se poarta impletiturile dar si parul strans intr-un coc lejer. Primavara anului 2016 readuce noi coafuri in trend.  Se poarta:

 Coada de cal 

Mereu la moda, mereu eleganta si mereu potrivita oricarei tinute. Strans la spate parul intr-o coada de cal este coafura potrivita in orice moment al zilei si la orice eveniment.O coafura simpla si mereu la moda.

stilistul tau.coada de cal

Cocurile  niciodata nu se vor demoda

Cocurile vor fi la moda mereu. O coafura eleganta care se potriveste tinutelor clasice, business, office , elegante si care mereu va atrage priviri. Cocurile sunt mereu la moda si mereu vor fi elegante si potrivite tinutelor tale.

Buclele romantice perfecte in orice situatie

Buclele sunt perfecte in orice situatie.Se realizeaza usor si sunt perfecte cand mergem la un eveniment, cand iesim cu iubitul in oras sau cand mergem la birou. Daca trebuie sa mergi la un cocktail sau nunta nu ezita sa porti bucle ci alege buclele lejere si vei intoarce priviri.

Impletiturile mereu speciale

Alege impletiturile zi de zi. Simple sau complicate, ziua sau seara, impletiturile sunt coafurile preferate si recomandate de designerii din intreaga lume. Poti avea un look elegant cu o impletituri speciala sau o impletitura simpla si un look fresh dar care sa atraga priviri.

stilistul tau impletituri

Tendintele coafuri 2016 le-ai aflat de la noi si nu ezita sa mergi la stilistul tau pentru a avea coafura dorita in 2016.

Sursa photo Shutterstock.

Call Now Button