CU GANDUL  …..LA VIITOR

      In taina  laboratoarelor  se pregatesc  solutiile pentru  viitor.Jean-Michel Sturla,Director stiintific  coordonator la Metier Capillaire  L”Oreal  Recherche,marcheaza pistele  care ne schimba  visele in realitate.

O stapanire  absoluta a formei ,cel mai frumos luciu,cu  un par moale  la atingere ,care ramane suplu,o podoaba  capilara cu un aspect  vivant … si ,inainte de orice ,stralucire?

loreal labs

Totul este  pe cale de a deveni  realitate !Aveti un par tern  de la natura? Il veti avea   stralucitor  „natural”.Un par  uscat de la natura? Il veti avea  moale „ natural”.Un par  fara volum  de la natura? Vi se va da un volum „ natural”.Fire  de par  rebele? Veti avea bucle frumos asezate!

Se va merge  diin ce in ce mai mult  catre metode  de ingrijire nedetectabile …dar cu rezultat  maxim!Vedeta  nu mai  este produsul ,ci rezultatul sau.Si pentru aceasta ,cercetarea  este mobilizata pe  toate fronturile .Femeia este  din ce in ce mai expert-si din ce in ce  mai exigent  fat de performanta  produselor.Nivelul  exigentei,care nu a fost  niciodata  atat de ridicat,este cel  care antreneaza  acest current.

Tendinta: marirea la maximum a persistentei ,a duratei  efectelor .Marind  ,de asemenea ,dimensiunea placerii ,cu produse din ce in ce mai placute  si mai usor de folosit.Nu ne mai aflam in sfera functionalitatii unice ,ci vom beneficia  de texturi  care ne rasfata  simturile …

Parul va fi tratat  ca o materie ,cea mai apropiata  de personalitate,cu o atentie  care merge  dincolo de estetica .Sa fie frumos ,binenteles,dar,de asemenea ,sa se simta bine ,sa fie placut la atingere….Se face apel la toate simturile…

Sfatul Patriciei Pineau ,cercetator  L’oreal

  Recuperarea  culorii naturale a parului?

   Da,daca recolorarea  biologica  va deveni posibila,prin reactivarea melanocitelor ” adormite”.

Modificarea  formei? Posibila ,datorita  progreselor geneticii si a epigenezei-modificarea genelor,atat prin factorii de mediu,cat si  prin nutritive.Marele  studiu SU VI  MAX  a aratat  ca alimentatia  influenteaza  sanatatea parului ,fapt ce a generat aparitia complementelor nutritionale cu efect cosmetic.

Despre parfumuri.Oamenii vechilor civilizatii practicau parfumarea si hranirea parului cu ajutorul unguentelor …. Un domeniu de reincercat.

Culoarea fara culoare,pentru a iriza in bleu ,auriu sau carmin parul brunet…

Stiinta si tehnologia  rezerva inca surprize mainilor maiestre ale stilistilor,precum si barbatilor si femeilor din lumea intreaga.   

Call Now Button