Parul subtire nu are decat o singura obsesie: marirea volumului! Totul pentru a da consistenta viselor de amplare!

Parul fin este superb… numai ca iti doresti intotdeauna exact ceea ce nu ai! Pentru a obtine volumul dorit (situat pe primul loc in lista noastra de preocupari) ne indreptam tot mai mult spre asa-zisa „corporizare” –  dincolo de simpla hranire a parului, este vorba efectiv de a-i reda un suport podoabei capilare, cu ajutorul aplicarii unor produse dupa samponare, fara clatire, a unor spume, produse care se aplica prin brushing… si al caror efect trebuie sa fie vizibil, fara a li se putea descoperi insa prezenta nici cu ochiul liber, nici la pipait. Sunt produse care ii redau literalmente volum chiar si parului cel mai pleostit.

 coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafor online, foarfeca stilist, remedii matreata

SFATUL SPECIALISTULUI BERNARD FRIBOULET
Patru rulouri mari pe varful capului: siretlicul perfect pentru marirea volumului si pentru a evita „gaura” dizgratioasa care separa suvitele la prima neatentie si la prima clama prost plasata!

MODA RULOURILOR:
O solutie ideala pentru nepriceputele la brushing; nu are nicio legatura cu tipul de ondulatie mise-en-plis din anii saizeci, nici cu bigudiurile bunicii. Bigudiurile tip scratch completeaza in mod ideal uscarea cu capul in jos si produsul de coafare (spray sau spuma).

 

Call Now Button