In prezent, nu se mai pune problema de formatare, nici vorba sa mai acceptam sa ni se impuna un anumit stil: nu mai exista decat o singura tendinta… propria dorinta! – Gregory Kaoua (Director artistic L’Oreal Profesional)

coafor bucurestiu, curs acredeitat, curs coafeza, curs coafor online, curs coloristica, curs hairstyling, foarfeca profesionala, remedii matreata

 

Dragostea pentru frumos a stat la baza carierei acestui tanar tatic, adulat deopotriva de firmele de cosmetice si de marii fotografi. El a sublimat universul fotografiei coafurilor, creand niste imagini de mare rafinament, care transfigureaza podoaba capilara, dandu-i o stralucire inedita. Totul tine de intuitie…

 

 

 

Dintotdeauna mi-am dorit asta, inca de la varsta de cinci ani: in afara de o mama copilaroasa, aranjata la patru ace, intotdeauna in pas cu moda, nu am avut niciun fel de contact cu moda si cu ceea ce tine de infrumusetare. Cu toate acestea, aveam o singura dorinta: sa obtin un certificat de aptitudini profesionale (C.A.P.) in coafura. Ei bine, la inceput am fost foarte dezamagit de acest mediu, in care nu regaseam acea latura artistica la care ma asteptam.

Astazi, situatia este cu totul alta: in ultimii 5-6 ani, lucrurile s-au schimbat in saloanele de coafura, nivelul este mult mai ridicat si in stransa legatura cu moda si creatorii de moda – o cu totul alta poveste.

NIMENI NU MAI INTRA INTR-UN SALON DE COAFURA DOAR CA SA-SI SCURTEZE PARUL!
Asadar, am luat imediat calea studiourilor: Frank Provost tocmai isi forma o echipa. Am debutat in televiziune (la 18 ani, incredibil), am plecat in Brazilia cu Ardisson, cu Arthur si Foucault, cu dansatoare, coafuri, peruci – eram atipic, foarte sobru, foarte cuminte, fara par verde si galben. Am cochetat putin si cu lumea filmului – Al Pacino, Jeanne Moreau… Apoi mi-am creat propria firma.

Aveam 22 de ani, castigam bine, dar nu ma mai ocupam decat de contracte; pana intr-o zi, cand m-am saturat…

 

…Continuarea o puteti citi peste cateva zile, in episodul urmator!

 

Call Now Button