Decapajul este procesul de deschidere a culorii parului fara a agresa firul de par. Decolorarea practic se realizeaza cu cateva tonuri si este recomandat sa nu o incercati acasa.Produsele folosite la decapaj sunt produse pe care le utilizeaza stilistul tau la concentratia potrivita pentru parul tau.

Ce este de fapt decapajul

decapaj

Decapajul este modul de deschidere a culorii parului fara a folosi produse care contin oxidanti sau amoniac.Decapajul este metoda folosita la nivelul saloanelor internationale dar si la noi in tara deoarece este o metoda sanatoasa de decolorare a parului. Practic nuanta obtinuta in urma decapajului va fi una naturala ceea ce este un mare avantaj. Prin metoda decapajului se va indeparta doar pigmentul artificial care a aparut in urma vopsirii parului in timp ce metoda clasica de depigmentare cu oxidanti amoniac ataca parul iar depigmentarea duce la o culoare inestetica de galben pui.

Deschiderea nuantei parului se face in timp si cu multa rabdare iar daca ai fost bruneta si vrei sa devi blonda trebuie sa o iei cu pasi marunti.

  Decapajul cand , cum si unde poate fi facut?

Stilistul nostru recomanda pentru a evita agresarea firului de par ca aceasta procedura sa o realizati la cel putin doua saptamani dupa colorarea initiala a parului. Dupa ce se va realiza decaparea se recomanda aplicarea unei vopsea fara amoniac , rezultatul fiind un par stralucitor.NU este recomandat sa va faceti singure acasa decapajul pentru ca produsele folosite trebuiesc dozate corect de un stilist.

  Avantajele decapajului

  • este metoda mai putin agresiva pentru decolorare
  • nu ataca radacina
  • deschide treptat si sanatos firul de par
  • vei obtine o nuanta naturala
  • este metoda cea mai utilizata pentru decolorarea parului

Vino la stilistul tau  si vei avea decapajul potrivit. Stilistul nostru va alege cea mai buna decapare cu cele mai bune produse pentru tine.

Call Now Button