Tusorile anti-age: arta de a incuraja provocarea, punand piedici in calea anilor! Au cutezanta si eleganta de a juca pe cartea impertinentei.

ACOPERIREA GATULUI, lasand cateva suvite frumoase care sa-l mangaie: acolo se observa primele semne de imbatranire, chiar daca pielea fetei este inca neteda. O ceafa lunga sau o suvita asimetrica sunt strategii la fel de bune.

adrian niculescu, coafor, curs acredeitat, curs colorimetrie, curs hairstyling, curs online, despre par, foarfeca profesionala, foarfeca tuns, par saten, remedii matreata, stilist l’oreal, superblond

FILAREA va oferi un efect de libertate, in timp ce o coafura rigida va duce, iremediabil, la un „aspect batran”: pentru a castiga timp (si volum!) luptam contra greutatii, reducand la baza cefei.

DE EVITAT
Brushingul gen Dallas, urechile de Cocker sau cozile de sobolan – „bestiarul” tunsorilor de tipul „palnie” e foarte explicit.

John Nollet mizeaza pe jocul de lumini, pentru a „sculpta” cu ajutorul suvitelor care ciupesc obrazul… si da imediat impresia ca avem cu 10 ani si 3 kilograme mai putin!

SFATUL LUI JOHN NOLLET
Mizati pe lumina si miscare: efectul de lifting este imediat, va aduce sex-appeal si chef de viata.

 

Call Now Button