Multumita inaltei lor tehnologii, produsele sunt din ce in ce mai confortabile si din ce in ce mai usor de utilizat… dar o vopsire nu este intotdeauna inofensiva.

CELE DOUA TIPURI DE VOPSIRE

  1. Vopsirea nepersistenta sau temporara: acest tip de vopsire impregneaza parul cu substante colorate si se va estompa dupa multe spalari. Nu antreneaza modificari ale melaninei naturale, caci ramane la periferia cortexului, fara a patrunde pana in miezul firului de par. Este foarte eficienta pentru primele fire albe.
  2. Vopsirile de oxidare sau permanante: adaptate pentru o cantitate mai mare de fire albe, acestea patrund, datorita unui proces chimic, pana in miezul fibrei substantelor care, odata intrate in par, devin colorante.

Vopsirea de oxidare clasica: un amestec de produse colorante si oxidante va patrunde in par pentru a-l decolora (eliminand, total sau partial, melanina naturala) inainte de a-l recolora in nuanta aleasa.

Vopsirea de oxidare ton pe ton: vopseaua penetreaza fibra si se depune in jurul cortexului. Vopsirea nu decoloreaza, practic, fibra. In loc sa modifice culoarea naturala, ea se suprapune, in totala transparenta, pe aceasta. Sublimeaza nuanta de origine, parul ramane in aceeasi tonalitate, sau chiar putin mai inchis.

DURATA?
Dupa spalari repetate, reflexele se estompeaza si culoarea isi pierde stralucirea. Asadar, dorinta nr.1: pastrarea intensitatii culorii intre doua vopsiri.

Call Now Button